Technische Avond 24 februari 2023

Deze avond staat volledig in het teken van autokeuringen en is daarom erg nuttig voor autobezitters. Het is een veelvoorkomende misvatting dat een oldtimer niet aan de keuring hoeft te voldoen. Echter, ongeacht de leeftijd van de auto moet deze technisch in orde zijn wanneer je ermee op de openbare weg rijdt. Wanneer blijkt dat de auto niet aan de eisen voldoet, kan dit vervelende gevolgen hebben bij een eventueel ongeluk.

Dit is de reden dat Mark van Abeelen deze avond zal spreken over de technische vereisten van auto’s en welke regelgeving hierbij komt kijken, inclusief de APK-keuring. Het is belangrijk om te weten dat de APK-keuring een jaarlijkse keuring is die verplicht is voor alle auto’s ouder dan drie jaar.

Iedereen is welkom bij De Boxer, ongeacht het type auto dat je bezit. De toegang tot deze informatieve avond is gratis. De avond begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Om ervoor te zorgen dat je niks mist, openen de deuren om 19:30 uur en staat de koffie klaar. We raden je aan om je aan te melden via telefoon, WhatsApp of e-mail: 0161 234308 of info@deboxer.com.

Kom op vrijdag 24 februari naar De Boxer om meer te leren over de technische vereisten van auto’s en de regelgeving hieromtrent. Verhoog je veiligheid op de weg en kom meer te weten over de APK-keuring. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!