Technische Avond 23 februari 2024

Zet je schrap voor een avond vol techniek en traditie bij De Boxer!

πŸ”§πŸ’₯ Praktijkavond Carburateurs en Injectiesystemen: Een Diepe Duik in de Materie πŸ’₯πŸ”§

Na een succesvolle theorieavond is het tijd om onze handen vuil te maken! Vrijdag 23 februari zetten we de stap van theorie naar praktijk met een focus op carburateurs en injectiesystemen, en wel de kunst van mengselvorming. Laat je leiden door de expertise van onze specialisten die, met behulp van concrete voorbeelden in onze eigen werkplaats, jouw kennis naar een hoger niveau tillen. De deuren zwaaien open vanaf 19:30, en om 20:00 uur trapt onze spreker de avond af.

De toegang? Die is helemaal gratis – inclusief een natje en een droogje om de avond compleet te maken. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via info@deboxer.nl, stuur een bericht via Whatsapp op 0161234308, of reageer via Facebook / Instagram.

πŸ»πŸš— De Boxer Bier Zondag: Vier de Liefde voor Auto’s en Bier πŸš—πŸ»

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog een bijzondere dag om in je agenda te zetten: Zondag 10 maart is het tijd voor de 4e editie van de De Boxer Biermiddag! Een middag waar we niet alleen onze passie voor prachtige auto’s delen, maar ook het gouden gerstenat in de schijnwerpers zetten. Onder het genot van een speciaal biertje van Burgemeester Jansen, zal Theo van Etten ons meenemen door de rijke geschiedenis van bier in onze regio. Blijf op de hoogte, meer informatie volgt snel!

Wees erbij, deel je passie en verrijk je kennis bij De Boxer